Gå till innehåll

nikerosheone

Tjänstemän sade att vissa potentiella utgiftsreduktioner inkluderade i förra årets Obama-budget hade utformats för att inleda förhandlingar med republikaner om hur man kan minska framtida underskott och nationens skuld.nikerosheone Men republikaner accepterade aldrig Obama: s krav på högre skatteintäkter att gå i takt med nedskärningarna. Den nya budgeten för budget 2015 kommer att släppas den 4 mars.

'Den enda tanken som presidenten har att erbjuda är ännu mer jobb att förstöra skattehöjningar, och att icke-förrätt vann ingenting för att rädda rättighetsprogrammen som är kritiska för så många amerikaner', säger Brendan Buck, en talesman för House Talare John Boehner.http://nikerosheone.se/ 'Med tre år kvar på kontoret verkar det som presidenten redan slänger in handduken.'

Obamas förslag omfattar det nya, mer blygsamma tillvägagångssättet för finanspolitiken som återspeglas i ett nyligen tvåpartigt kongressbudgetavtal. Det behåller utgiftsnivåerna enats om i den budgeten,  nike shoes men det ändrar vissa detaljer. Den föreslår också att sålunda ospecificerade skattebrutor stängs till betala för 56 miljarder dollar i vad Vita huset kallar ett 'Möjlighet, tillväxt och säkerhetsinitiativ'.nikebetterworld De ytterligare utgifterna skulle delas jämnt mellan militära och inhemska program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *