Gå till innehåll

Tjänstemän sade att vissa potentiella utgiftsreduktioner inkluderade i förra årets Obama-budget hade utformats för att inleda förhandlingar med republikaner om hur man kan minska framtida underskott och nationens skuld.nikerosheone Men republikaner accepterade aldrig Obama: s krav på högre skatteintäkter att gå i takt med nedskärningarna. Den nya budgeten för budget 2015 kommer att släppas den 4 mars.

'Den enda tanken som presidenten har att erbjuda är ännu mer jobb att förstöra skattehöjningar, och att icke-förrätt vann ingenting för att rädda rättighetsprogrammen som är kritiska för så många amerikaner', säger Brendan Buck, en talesman för House Talare John Boehner.http://nikerosheone.se/ 'Med tre år kvar på kontoret verkar det som presidenten redan slänger in handduken.'

Obamas förslag omfattar det nya, mer blygsamma tillvägagångssättet för finanspolitiken som återspeglas i ett nyligen tvåpartigt kongressbudgetavtal. Det behåller utgiftsnivåerna enats om i den budgeten,  nike shoes men det ändrar vissa detaljer. Den föreslår också att sålunda ospecificerade skattebrutor stängs till betala för 56 miljarder dollar i vad Vita huset kallar ett 'Möjlighet, tillväxt och säkerhetsinitiativ'.nikebetterworld De ytterligare utgifterna skulle delas jämnt mellan militära och inhemska program.

Nike Air Force är en typ av sko sätts skateboard elementet och yttre komfort. Nike Air Force 1 1982 lanserades är det första paret av basketskor med luftkudde. Nu har blivit allt matchande skor. Nike Air Force skor för att hjälpa överlägsen fotskydd prestanda kommer att vara mycket högre än låg-bästa skor och mid-top skor. Nike Air Force Nike Air Force 1 sportskor fortsatte legenden klassiska låg-top design, nostalgi sport mode och perfekt färg fusion, reproduktionen av vintergröna odödliga charm AF1 serien. Flygvapnet har baserats på utsökt hantverk Nike teknik. Dess subversiva mening kan kallas en tid av märket.

Dess namn har varit utanför ett par sportskor och bli en legend som är svår att kopiera, är det vår bekant !Nike Air Force 1 Dam: När Nike Air Force Dam skor har blivit en kultur, så är det ett konstverk. Super populära begränsad upplaga skor, inga behov att rada upp.Nike Force Dam: Som leds av en Air Force skor kulturen har fått så många människors hjärtan. Under de senaste åren, lanserade Nike många modeller begränsad upplaga. Det kan sägas vara den mest brand retro skor.

Billiga Air Force Skor: Nike Air Force Sommar Ny Pärla serien sportskor i början av 90-talet och kamouflage uniformer och andra verktyg designkoncept. Nike Air Force 1 Mid Rabatterade priser frestande dig.Nike Air Force Herr: Nike Air Force Herr Fritid Sport Life-serien har många färska färg. För pojkar också lanserat en mängd olika modeller, vänligen se fram emot.Vit Nike Air Force skor hur man rengöra och underhålla. Se våra andra sidan information. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss direkt, kommer vi gärna att svara på dina frågor.